"BiroUniverzal" servis i promet biroopreme d.o.o. 18000 Niš, Bul. Nemanjića 15/IV
Akciona ponuda
akcija* bizhub 164 - multi funkcionalni uređaj

Vrlo povoljno...
Detaljnije...
 
Novosti
novo
  • Rentiranje multi funkcionalnih aparata...
  • Proširena ponuda repariranih uređaja...
  • Sajam biro-opreme i propagandno-reklamnog materijala...

Detaljnije...
 
"DA KOPIJA BUDE ORIGINAL..."

 

"BIROUNIVERZAL" OVLAŠĆENI PARTNER KONICA-MINOLTE

Zvanična lista partnera Konika Minolta.

 

Konika-MinoltaKonika-MinoltaLASERSKI ŠTAMPAČI, SISTEMI ZA ŠTAMPU I MULTIFUNKCIJSKI UREĐAJI

 


 

1

Multifunkcionalni sistemi - kolor

2

Najsavremenije multifunkcionalne inovacije kompanije Konica Minolta kombinuju kolorno i crno-belo štampanje i kopiranje sa kompletnim komunikacijskim kapacitetima, što za rezultat ima visokoekonomične sisteme impresivnih brzina, neuporedivog kvaliteta i vrhunske funkcionalnosti. Bez obzira da li je u pitanju kompaktni aparat za manje kancelarije ili uređaj visokih performansi za instalacije u centralnim sektorima – u ovom asortimanu ćete pronaći savršen izbor koji će odgovoriti na svaki Vaš zahtev.

  line
Multifunkcionalni sistemi - crno/belo

6

Visoki kvalitet, visoka rezolucija crno-belog i kolornog štampanja i kopiranja, brzo skeniranje plus fleksibilna manipulacija papira, kao i mogućnosti završne obrade – to su osobine Konica Minolta monohromnih sistema koje ih čine drugačijim. U ovom asortimanu postoji sve, od malih uređaja za manje prostore, pa do moćnih visokoproduktivnih sistema za obimne radne procese.

  line
Laserski štampači - kolor

3

Nagrađivani segment Konica Minolta kolor štampača obezbeđuje brzo i visokokvalitetno štampanje u boji čak i najzahtevnijim kancelarijskim okruženjima. Segment uključuje štampače različitih brzina, pružajući širok izbor mogućnosti za različite potrebe.

  line
Laserski štampači - crno/belo

4

Od stonih štampača do produkcionih uređaja za velike radne grupe, segment jednobojnih Konica Minolta štampača isporučuje superioran kvalitet i garantuje vrhunsku izradu.

  line
Višenamenski uređaji

5

Konica Minolta višenamenski štampači (all-in-ones): standardni štampač, fotokopir, telefaks i skener u kompaktnoj jedinici. Poslovno štampanje u boji i crno-belo, plus kompletne komunikacijske mogućnosti – sve u jednom ekonomičnom uređaju koji jednako štedi novac i radni prostor.